Nieuwe website officieel online! Hoera!

Drentse Uitmaand poster 2017
18 september 2017
Bekijk alles

Nieuwe website officieel online! Hoera!

Na maanden zwoegen met het sorteren van alle illustraties voor mijn portfolio, het schrijven van teksten en het kiezen van lettertypes en kleuren is het dan eindelijk zover! Mijn nieuwe website is officieel online en happening! Ik ben er super blij mee, mijn oude site begon echt een doorn in mijn oog te worden en ik schaamde me er eigenlijk voor als iemand er naar vroeg of wanneer ik hem moest laten zien aan een opdrachtgever, het werd dus hoog tijd voor een complete make-over.

Gelukkig heeft Frank Schuller van FSWebdesign in Assen me heel goed geholpen, aangezien ik geen verstand had van WordPress en alles wat er bij komt kijken ( en dat is veel kan ik je vertellen! ) en natuurlijk veel ideeën had die ik graag terug wilde zien in mijn nieuwe site. Ik ben ook nogal een pietje precies, maar Frank bleef heel geduldig en heeft er een prachtig geheel van gemaakt, helemaal zoals ik het voor me zag. Hierbij dus ook nogmaals mijn dank voor al je hulp en advies! : – ) In de toekomst is het de bedoeling dat er ook nog een shop bij komt, waar ik graag kaarten, prints en andere illustratieve producten wil gaan verkopen, maar dat gaat de volgende stap worden.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden, dus laat het me vooral weten. Ook als iets nog niet helemaal zo werkt als dat het zou moeten, of als je spelfouten tegen komt…let me know! Dan ga ik ondertussen verder met het schrijven van blog posts, toevoegen van nieuw werk en het belangrijkste: maken van nieuw werk! Oh…en genieten van het laatste restje zomer.

Delen, volgen & liken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.